Alla inlägg den 17 maj 2011

Av Ivve - 17 maj 2011 17:47

Tjäänixen allihoppa :D

Gårdagen på jobbet gick bra, dock så vart det lite sur för ja va typ 1 ifrån å bli grön men men vad ska man göra.Sen så prata jag med chefen också ang semester, å ja fick det beviljat en hel månaad :D gött gött.

Så nu får vi se, ska snacka lite m familjen om hur den här semestern kommer att spenderas.Verkar nu som de kanske blir helt andra planer, så jag har kollar runt på massa olika resor i typ hela världen men har beslutångest. Nån som har ett bra tips?

Självklart ska det ju vara billigt att åka och leva där men ändå så att man kan få uppleva å göra saker, vill inte bara vara vid stranden, så har någon tip så pllzzz kom med det!!!!! vore guuld värt =)


Dagen har gått som planerat typ,allt är fixat förutom passen, polisen hade stängt kl tre å det fanns ju ingen chans att ja skulle hinna med, haha såg det vid fyra tiden också så jag blev klar med allt det andra.

Men det får bli imorn innan jobbet istället får jag springa bort dit =)

Kunde faktiskt ha jobbat halva dagen idag också det har man med ångest över =/


Åh så har jag även beslutångest om ja ska åka å träffa en kompis nu eller inte och kan inte bestämma mig aallls, får kanske bli till helgen istället.



Men nu ska ja sitta framför datorn, nörda mig, kolla fler resor, sen kanske slå på en film, fixa matlåda och så sova och upp tidigt imorn =)

Ovido - Quiz & Flashcards