Alla inlägg den 13 januari 2011

Av Ivve - 13 januari 2011 22:19

japp nu är man hemma!

Fy fan har så bra chefer på jobbet :D

Jobbet gick segt idag, men fick kompa idag tkr de e så braaa, har liksom aldrig

varit någon problem med det, vilket faktiskt är skönt.Klart bästa arbetsplatsen hittills=)


Drog till pizza house och käkade, sen så kom vi hem.Nu sitter vi i vardagsrummet och umgås lite med mor och syster.Snart blir det att duscha och sen så får vi se.

Av Ivve - 13 januari 2011 11:26

MM de e torsdag, och känner faktiskt inte sådär som kanske de flesta gör att

"ååh snart är det helg" =/

Utan jag vakna med jätte stor ångest, det händer som sagt väldigt mycket runt omkring och jag vet inte hur jag ska hantera den här dagen.

Orkar inte mer men allt som bara kommer upp, litet tjaffs, littet missförtånd, tårar, oro o.s.v Känner att jag snart bara ska ge upp med allt och bara försvinna en stund.

Orkar inte bli anklagad för ingenting, bli utskälld, fast man liksom inte gjort något än sitta< här och oroa sig för alla andra.Till slut är man själv boven för någon annledning. Kom inte och säg förlåt i slutet när jag säger ifrån på riktigt och tro att jag bara ska förlåta varje gång och gå vidare som att inget har hänt.


Så har det varit förut och jag vet själv vilken skit jag hamnade i då, tänker aldrig mer tilllåta mig ha det sådär dåligt, och bli behandlad på det sättet jag blev då.

Never ever!


Jag är så dum också att ja sket i vissa vänner, sa upp kontakten m de för din skull, men men som jag hittills har gjort, MAN LÄR SIG AV SINA MISSTAG.

Nu ska jag snart gå upp ur sängen,göra mig i ordning, laga nån mat, sen iväg och jobba då, hemma om 12timmar igen =/

Ovido - Quiz & Flashcards